Design by Madam Besson

Wie ben ik:

Mirjam McLachlan- de GrootIk ben Mirjam de Groot BFRP , geboren in 1962 en woon met mijn man in Frankrijk (70210). Toen mijn zoontjes naar de basisschool gingen begon het te kriebelen om weer eens wat voor mijzelf te gaan doen. Mijn droom als kind was dierenarts worden. Omdat ik dit niet echt een reeele kans gaf om dat nog na mijn 40ste te bereiken , ging ik op zoek naar alternatieven. Zo kwam ik in contact met de opleiding : Dier Gezondheids Adviseur. Dit is een opleiding die bestaat uit natuurlijke geneeswijzen en homeopathie voor dieren. Aangezien ik zelf altijd een homeopatische huisarts had was dit voor mij een goede richting. Mijn enthousiasme voor de Bach remedies groeide toen ik dit onderdeel kreeg in mijn studie. Ik begon het niet alleen uit te proberen op de dieren in mijn omgeving, maar ook op mijn kinderen. Ik vond de resultaten zo verbluffend dat ik meer wilde weten. Eerst ben ik een 3 daagse workshop ‘Bachbloesemtherapie bij dieren’ gaan volgen bij Bianca Uittenbogaard , schrijfster van het gelijknamige boek. (www.alithia.nl)

Dankzij Bianca groeide mijn enthousiasme nog meer.
Toen steeds meer mensen bij mij kwamen voor zichzelf  of hun kinderen ( en niet hun huisdieren) wilde ik toch een dieper inzicht leren in de de subtiele verschillen van de Bachremedies . Ik ben toen de opleiding tot Bach practitioner (consulent/therapeut) gaan volgen bij het Bach centrum (www.bachcentre.com) en ben nu een geregistreerde Bach Practitioner (BFRP)

Verder ben ik Reiki Master en in het bezit van de reiki certificaten 1, 2 en 3 en geef ik ook REIKI behandelingen.

Mirjam de Grootbachbloesemconsult, bach bloesem therapie home Mirjam McLachlan Dr bach, de bloesems uitgelegd reiki behandelingen contact Miirjam McLachlan voor bachbloesem therapie of een reiki behandeling. interessante links ervaringen met Bachbloesem remedie aanbevolen lectuur Bachbloesems