Design by Madam Besson

Lieve Mirjam,
dankzij jouw reiki behandeling heb ik al 3 weken geen hoofd - en nek pijn meer gehad.
Dat is voor het eerst sinds mijn hersenvliesontsteking 2 jaar geleden! Nu hopen dat het zo blijft ;) Heel erg bedankt
Luna

Ik heb ongeveer 5 jaar een tic gehad dat ik met mijn hand schudde. Ik had een kriebel van binnenin en ik moest dat steeds eruit schudden. Nadat ik de bachdruppels had genomen ging het al heel snel beter. En na ongeveer 2 maanden was het bijna helemaal over. Bedankt voor de goede druppels. Nienke, 15 jaar.

Nadat ik de druppels had genomen was ik niet meer zo onzeker en kon ik me beter concentreren. Maar ik was niet zo goed in leren en daar hielpen de bachbloesems me ook bij.
Bedankt Mirjam voor je hulp.
 
Veel liefs van Nahish
Nahish, 9 jaar.
 
p.s van haar moeder: 'Wat ik hoor van de leesmoeders is dat Nahish zich niet meer zo stoort aan de niveau verschillen, zoals b.v. derde groepers die beter lezen en makkelijker leren als haar.'

Hallo Mirjam.

Ik wil je even laten weten dat de Bachbloesems die we voor Lizzy,onze bordercollie, van jou hebben gekregen echt werken/ Lizzy is duidelijk minder bang en zenuwachtig dan eerst. Niet dat het nu helemaal over is,maar er is een duide;lijke verbetering.Juist omdat ik zo sceptisch tegenover dat in mijn ogen zo "zweverige" gedoe als bachbloesems enz sta , ben ik erg verbaasd over het resultaat.
Ik zal in het vervolg minder snel oordelen.

Hans en Nelleke
Vanosc-Frankrijk--

 


bachbloesemconsult, bach bloesem therapie home Mirjam McLachlan Dr bach, de bloesems uitgelegd reiki behandelingen contact Miirjam McLachlan voor bachbloesem therapie of een reiki behandeling. interessante links ervaringen met Bachbloesem remedie aanbevolen lectuur Bachbloesems